2011-04-19
 12:16:51

aamish

Hej amanda här igen! Idag vaknade jag kl.10 gick och kolla på tv på något tråkigt pogram och sen startade jag datan och fixa min design på MIN blogg, gå mer än gärna in på den och lämna en kommentar eller något sånt!
Har inte så mycket att skriva! Jag kan ju berätta vad jag har gjort/ska göra den här veckan!


MÅNDAG: Då var jag bara hemma och tog det lugnt!

TISDAG: Japp idag det, ska nog bara va hemma och ta det lugnt, springa och sen kanske träffa kompisar!

ONSDAG: Ska jag ta det lugnt, packa och fira "för" påsk! 

TORSDAG: På morgan drar jag till arlanda tar ett flyg någon stans, sen ska jag sitta på tog i några timmar för att 
                 sedan komma fram till Riksgränsen, och åka skidor om vi hinner.

FREDAG: Åka skidor.

LÖRDAG: Åka skidor.

SÖNDAG: Åka skidor.

Vet inte riktigt när jag kommer hem, söndag eller måndag!


2011-04-18
 11:36:08

ska göra det lite klarare för alla!

hej! mitt namn är Amanda Hult och det är jag som "tar hand" om sofias blogg medans hon är borta..
Jag la ut en cover på hallelujah och det är hon som äger bloggen som har gjort den covern, jag tycker jag lägger ut två bilder på hon som äger bloggen (som gjorde covern)



Det är då Sofia Nilsson på bilderna!

Och jag amanda bloggar bara här tillfälligt eftersom att sofia är i sälen!
Här är två bild på mig


Dom här två bilderna är då på mig "amanda hult"

Hoppas ni inte blir allt förvirrade, det är bara att fråga om det är något !


2011-04-17
 22:45:09

aamish..igen..

ska bara säga att min egna blogga, kommer att va avstängd (lösenord skyddad) tills imorgon, ska byta design och fixa lite med den, men imorgon kommer det var klart orkar inte göra klart den nu (man blir verkligen trött av 2 timmars promenix) men imorgon någon gång på eftermiddagen kommer den va klar och då kommer alla kunna gå in på den så håll ut kik, så du inte missar något, haha nej men gå gärna in på den imorgon och lämna en liten kommentar eller något! men vad ska man skriva om nu när man gästbloggar så här ?! men nej nu ska jag iaf gå och lägga mej som jag skrev i det tidigare inlägget jag skriver mer imorgon puss!

Ps. Alla bilder jag kommer lägga ut kommer att va på mig (amanda "aamish")
om jag inte säger något annat så ni vet!
2011-04-17
 22:11:34

amanda "aamish" hult

Hej! Nu är det så att Amanda aamish är den ända som kommer att gästblogg här nu när sötnosen Sofia är i sälen..det kommer va så av olika själ men även sofia kommer även kunna blogga lite då och då, och det är ju superbra (a) amen vad ska alla ni göra på lovet då? själv ska jag åka till Riksgränsen i slutet av lovet en lång helg (asså över påsk)..
Jaa nej nu ska jag nog gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt, eller jaa tidigt och tidigt ?! ;)
Men runt 11, kanske! självklart uppdaterar jag då, ni får ha det så gött till dess och glöm inte att kika in min blogg oxå (http://aamish.blogg.se/)


2011-04-17
 21:19:35

Jossan gästbloggar

Hej allihopa :)

Jossan här igen.. tänkte bara slänga in ett litet inlägg så att sofias blogg är uppdaterad medans hon är borta ;)
Idag spelade jag match mot BP ( brommapokarna) och nej.. dom är inte pojkar xd Vi förlora, men sånt händer. Sen drog jag hem o duscha och käka, sen drog jag till IP med elli och linn. sen kom martin,isak,rasmus,kevin,rickard och jessica.. okej många det blev nu xd Men kom nyss hem iallafall, kvällen har varit grymt roligt och jag hoppas att sofia har det bra där hon är, i fjällen alltså.
puss
//http://josjoh.blogg.se
2011-04-17
 21:14:10

Blir sjukt glad verkligen!

Det värmer verkligen när ni säger att jag är duktig på att sjunga. Och om ni fortsätter läsa min blogger så kommer jag lägga upp en massa covers, så fortsatt läsa min blogg. Men puss och godnatt älsklingar<3
2011-04-17
 21:10:02

Sofia här

Hej älskade bloggläsare! Just nu sitter jag i soffan, äter choklad och ska snart lägga mig, ska vara uppe precis när liftarna öppnar, vilket är runt 9! Tack alla som skrev att jag sjunger bra. :-) Och tack amanda som gästbloggar. Jag önskar att jag kunde lägga in bilder.. Men vet inte hur man gör.. Hehe.. Köpte super snygga skidor idag, verkligen super fina! Det bästa med att åka skidor när det börjar bli varmt är att man kan åka med bara en tjocktröja. ÄLSKA! Men nu ska jag lägga mig och lyssna på musik och messa med trevligt folk. Uppdaterar mera imorgon. Och alla nya läsare. Välkommen till min blogg. Pusspuss
2011-04-17
 17:26:14

ammish här..igen..

hej amanda hult här igen! jaa tänkte bara lägga ut en video där hon som äger bloggen (sofia nilsson) sjunger hallelujah hon är grym, lyssna!
Eller vad tycker ni ?



2011-04-17
 16:48:00

Ammish gästbloggar (Y)

Hejsan alla sofias söta läsare! jag tänkte gästblogga lite nu när sofia är i sälen. Jag heter Amanda och är en barndomsvän med sofia kan man säga, jag är 96a asså 1 år äldre än sofia, går oxå i kvarnberga och lever mitt liv i huddinge. Vad mer kan man säga? jag är väl som vilken tonåring som helst ? (a) Har även en egen blogg, länk till den (http://aamish.blogg.se/) klicka gära in och kolla lite där!

Jag har inte pratat så mycket med sofia men jag tror hon fortfarande sitter i bilen eller så har hon precis kommit fram eller något sånt! Men idag har jag inte gjort så mycket vaknade runt 11, satt på mig joggingskorna och lite kläder såklart och gav mig ut i det otroliga fina vår vädret och sprang, å sprang, haha i hela 2 timmar och en kvart sprang jag, kan ju va bra att veta?! Sen när jag kom hem satt jag på en film, MITT LIV SOM POPSTJÄRNA den filmen är riktigt bra..Men ni får ha det så gött så uppdaterar jag mer ikväll!

Vi avslutar det här inlägget med två bilder på mej, tycker jag :D




2011-04-17
 12:36:11

Sitter i bilen

Har suttit i bilen sen halv 10.. Känner att jag snart behöver röra mig lite... Lyssnar på en massa bra musik!(y) messar med micaela också. Haha. En liten rolig sak är att det är typ 2 timmar kvar och jag ser fortfarande ingen snö när jag tittar ut igenom fönstret xd hahahaha, tänk om det inte finns någon snö där uppe, fast det ska finnas i backarna iaf. Sitter liksom med solglasögon tycker det är varmt. Haha.. Hur ska detta sluta? ;-) mina kusiner och mormor och morfar är redan där uppe tror jag, morfar har hyrt ett hus åt alla, lite lyx..men nu ska vi stanna och äta någonstans. :-d puss puss
2011-04-16
 22:41:52

Jessica Gästbloggar! <3

Hej hej, nu är det jag, jessica som gästbloggar och jag tänkte berätta lite kort info om mig. Jag är 14 år gammal och min hobby är att spela fotboll, innebandy och va med mina bästaste kompisar. Jag, Micaela och Jossan har sovit hos Sofia idag och det var riktigt kul. Vid 2 ungefär drog vi till ip och kollade på p-97. Där träffade vi trevligt folk. Senare drog jag Sofia och Micael hem till Micaela och käkade. Får se om jag gästbloggar någon annan gång men hej då så länge!
Älska dig Sofia och Micaela tack för att ni kom till ip den dagen!! <3333333333




Snyggaste bilden någonsin! NOT!
2011-04-16
 22:04:03

musiiik

just nu laddar jag ner en massa musik till den långa bilresan imorgon.. 6 timmar, ska ju till sälen!
men det jobbigaste är att man aldrig kommer på låtar när man ska ladda ner dom, men så fort man sätter sig i bilen så kommer man på tusen bra låtar som jag då inte kan lyssna på,.. men jag har laddat ner typ 20 stycken nu, både gamla och nya låtar :)

ska ladda min mobil också så den har 100 % batteriii, och som tur var hittade jag mitt headset.. annars hade jag inte klarat mig. seriöst!

sen har jag ju ingen dator på hela veckan, jag kan blogga från mobilen någon gång ibland såklart.. men jag vet inte hur man laddar upp bilder, men jag kan skriva hur jag har det ialla fall!
men som tur är så kan mina underbara vänner uppdatera åt mig!!
men nu måste jag verkligen plocka ut diskmaskinen, hehehehhehe ;p

jag hinner uppdatera lite mera ikväll, annars så .. får ni mera uppdatering av världens BÄSTA imrogn :)


världens finaste väder idag!! GILLLLLLLLLAAAA!!
pussssss
2011-04-16
 18:05:53

ip

snart ska jag jessica och micaela till ip, hoppas att simon kan komma .. hehheehehehe :p
men nu ska vi spela lite gitarr och ringa lite trevliga människor och locka mitt håååår... jag älskar martiiiin :D
2011-04-16
 12:18:33

juste skulle länka en blogg ocksåå http://http://folkerheim.blogg.se/

2011-04-16
 12:01:24

Rolig kväll :)

hej alla sofias läsare igen :)

jossan här, sov ju hos sofia inatt med micaela och jessica. Igår så drog vi till ip och var där till kvart över nio eller halv tio. sen drog vi hem och fixade där vi skulle sova typ. Det blev skitmysigt, som en liten koja typ ^^ haha.. Sen typ kolla vi film men jag o sofia somna först :$ Det var skitkul inatt för när jag o sofia låg o sov så ''donkade'' vi huvudena i varandras och sofia ba: förlåt (med en jättemörk röst) och jag brydde mig inte, jag ba; det är lugnt.. hahahah det var så sjukt kul , vi låg o garvade åt det idag skitmycket :) hahahh.. herregud.. och bilder har vi också tagit så sofia lägger in det senare idag kanske ;) annars så ligger dom väl ute på facebook eller min blogg(kolla bland länkarna nere vid menyn och klicka på ''Jossan''). Men nu ska vi fortsätta titta på Saw och sen drar vi o kollar på killarna när dom kör match.
// Jossan
hahah söta ^^
2011-04-15
 17:09:32

Mot bussen

Är påväg till bussen, ska möta upp jossan vid centrum vi ska köpa godis och sånt eftersom hon och jessica ska sova hos mig eller jessica. FAN nu missade jag bussen... Åh...! :-( Jag uppdaterar mera sen... Gaah!
2011-04-14
 18:41:33

<3

har precis kommit hem, har varit med jessica och jossan.. det hände grymt mycket pinsamma saker.. men såklart mycket kul också! ;)

i helgen åker jag iväg till sälen en hel vecka.. så jag tänkte attt vi kanske skulle ha en frågestund och att alla som vill gästblogga kommenterar det här inlägget! okej?

nu måste jag ringa jessssica..hon är underbar. uppdaterar mera sen! glöm inte att kommentera om ni vill gästblogga!


måste springa upp till mina grannar nu .

2011-04-14
 07:29:04

Mobilblogg-Godmorgon

Är just nu påväg till bussen, bussen går halv så det är lugnt. Idag så slutar jag 2 och då vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske träffa jessica? Men ialla fall.. Nu måste jag börja planera helgen.. Eller fredag och lördag. Jag är inte hemma på hela lovet för jag ska upp till sälen så det gäller att hitta på så mycket som möjligt så länge jag är hemma. Det finns tusen grejer jag vill göra men.. Aa..Hm... Nä, nu går bussen snart. Puss
2011-04-13
 21:36:48

godnatt sötnosar

ska lägga mig och messa nu. bättre uppdatering imrogon!


Elli, Jessica, Jag & Micaela :)

bra lååååt!
2011-04-13
 20:17:50

HEMMMMMAA

åh.. va skönt det är att komma hem. först var jag i skolan, efter det hem till martin och nyss konfa möte.. fullt upp helt enkelt.. men .. that´s life nu lyssnar jag på musik och chattar med sötaste.
gammal bild på mig och micaela.. nya kommer..!
2011-04-13
 16:51:31

Mobilblogg

Tjenare. Kom precis innanför dörren, har varit hemma hos martin med jessica och micaela. Men tar tvungen att åka hem för att jag ska på konfa möte.. Därför hinner jag inte gå in på datan och uppdatera. Men nu ska jag fixa mig lite och sen gå till bussen. Puss
2011-04-12
 21:21:27

sista inlägget ikväääll :)

gammal, jag vet.. men alla har inte hört så... ;)

nu ska jag upp och kolla på "veckans brott" måla naglarna och packa gympa grejer.. HATAR gympa.. men .. aa!
uppdaterar mera imrogn! puss på er älsklingar!
2011-04-12
 21:07:42

SVAR PÅ KOMMENTAR

svar: ja.. va ska man sääga.. lite privat fakitsikt! kramkram
2011-04-12
 21:05:09

Hejsan alla söta! Ellinore Hedbeck här!
Nu e de lilla jag som gästbloggar här...
Sofia är en super gullig chey som ni flesta kanske vet.. de va ju  kul att vi träffades tillslut.
Vi hade lixom bara sagt hej på facebook och typ vinkat när man sett varandra.. Men sen en dag(hahaha tönt) så e jag och några kompisar på ip och då kmr de e par söta tjejer gående mot ip(Sofia och Micaela)
Vi sa hej och börja snacka lite och körde fotboll tsm, sen så träffades vi på lördagen och söndagen oxå! :D
Måste säga tt denna brud har blivit grym på fotboll! (lärt henne allt jag kan) host* ne hon va grym från första början! Och hurru Sofia, klipp dej nt och skaffa sånt där löshåer, du har ju så grymt fint hår!? Om jag bara hade ditt hår... Drömmer*Sofia, puss på dig du e bäst! :)

Hejdå, puss på rumpan!

www.ellihedbeck.blogg.se


Här e jag då.

2011-04-12
 20:46:58

lääääääs!

min statistik är bääst!! hoppas den håller sig där uppe ni också!
just nu sitter jag och spelar gitarr och är inne på facebooook.. åh. fick precis sötaste smset.. :')
ialla fall.. jag ska länka en super söt tjej som är super snäll! ..vad hette hennes blogg.. om du ser detta, KOMMENTERA!!!!!! förlååt sötan! :(

snart kommer det en gästbloggning.. kul att så många vill gästblogga!
nu ska jag chatta vidare, uppdaterar snart.
2011-04-12
 18:44:11

Mini Shopping

superfint halsband.. långt och grejer
världens finaste ring!!!
så ser ringen ut på! ;)
2011-04-12
 18:12:46

kort om dagen

det är verkligen jätte kul att så många svarar på mitt stora problem just nu .. hehe :)
idag efter skolan åkte jag och micaela direkt ner till huddinge centrum för att gå på sången, men innan det så gick vi o kollade i lite affärer, super trevligt.. eftersom att jag hittade lite saker. (lägger upp snart)
nu har jag precis ätit middag och snackat med mina föräldrar om att byta skola.. hm... vill VERKLIGEN det!
mamma ska ringa till skolorna imrogon! suuper!!
nu lyssnar jag på musik, jag fixade precis mina högtalare så det låter GRYMT bra!
uppdaterar mera snaaart!
2011-04-12
 08:43:37

ALLA SVARAR!

jag funderar på att klippa mig till sommaren och köpa löshår ... tror ni att det skulle vara fint eller att det bara kommer förstöra? snälla svara!!!

puss
2011-04-12
 08:39:43

ska till skolan .. nu

tack jossan som ville blogga! kika in hennes blogg också! :)
nu ska jag till skolan och etfer den så ska jag på sång... efter det ska jag ringa Jessica.. hänt lite grejer.. ;/
sen måste ja träffa jossan för hon ska få låna en mobil av mig så... uppdaterar mera sen!
2011-04-12
 08:37:49

SVAR PÅ KOMMENTAR

Elli - Och jag :) du glömde mig ^^<3
svar: föööööörlååååt, skrev in dig nu med stora bokstäver! pussss!
2011-04-11
 21:39:44

Jossan is in tha house :)

Tjena alla coola läsare :)

Det är jossan som gästbloggar nurå.. Har kännt Sofia i bara några dagar fast alla dagar har vi varit med varandra på rad. fredag,lördag,söndag och idag :) najsnajs. Iallafall.. Sitter o kollar på något förlossningsprogram, herregud :o haha, Iallafall, vad ska man skriva ? xd Har ju en egen blogg också ( www.josjoh.blogg.se ) väntar bara på att någon ska göra design xd
Om någon av er skulle kunna tänka er det så kontakta mig på bloggen.
Men nu ska jag dra. och vill bara säga:
Jag älskar dig sofia :)
PUSS !! :D


2011-04-11
 18:12:21

.

direkt efter skolan åkte jag och micaela och träffade martin och max, vi spelade fotboll och så . . sen kom jessica ocksåå! :) nu har jag precis ätit! ska dra tillbaka o träffa dom igen nu. pusssss
snygging där på bilden....*host*
2011-04-11
 08:32:06

skolan

nu drar jag till skolan, har på mig ett par tights och en tjocktröja. mys! uppdaterar mer sen!
2011-04-10
 21:11:21

HEMMA

har varit på ip HELA dagen.. i 6 timmar typ! först var jag, micaela,jossan och jessica ELLLLLI!! med kevin och alla..men sen stack dom så då var vi bara vi bruudar, vi lyssnade på musik och hittade något random på spotify som vi garvade åt HUR MYCKET SOM HELST, HAha! sen fick vi skjuts att jessicas pappa, jag fick sitta i jossans knä xdd men ialla fall till loffes för att käka och köpa goodiis, sen åkte vi tillbaka till ip och träffade max! vi spelade fotboll. och SKRATTADE!
tack alla för en super lyckad dag! ni är underbara! ♥
en bild från idag. fler kommer
2011-04-10
 14:35:35

Sofia jessica elli micaela och jossan

Nu ligger vi här i solen på plan. Nej nu orkar vi inte blogga :-d puss
2011-04-10
 09:36:35

godmorgon

tjenare snyggingar!
vaknade nyss, vet inte varför men det gjorde jag. igår somnade jag ganska sent, gick hem från johanna runt 2 .. medans jag gick i mörkret messade jag, mysigt! just nu lyssnar jag på en GRYM låt som jag länkar i slutet av inlägget! idag då så ska jag till ip ..igeeen. hehe. men där ska jag träffa underbara människor. jessica elli o jossan! micaela kommer snart lägga upp alla bilder från IGÅR när vi var där så då ska jag såklart slänga in dom på bloggen! men nu ska jag gå och byta nagellack får snart damp känner jag, juste det är jag beroende av också ... nagellack ;) loveit!!


GRYMT snyggt med röda converse, btw ;)


taylor swift - mean!

pusssssss
2011-04-10
 09:27:41

läänk.

http://livetsdagbok.blogg.se - en tjej i min förra skola. läs på nu! :)

http://elinbostroms.blogg.se/ - grymt snäll o söt ♥
2011-04-09
 23:42:07

myspys :)


nyduschade och ska nu kolla på film o äta goodiiiis :)
pusss
2011-04-09
 21:56:43

Efterbilden


super snyggt, right ?

ialla fall efter att vi sminkade oss så åkte vi och köpte godis, våra älskade brorsor körde ner oss på deras moppar, lyyyyx!
nu har vi precis kommit hem och ska bara i johannas bubbelbad utomhus.. nice värre!
vi får se om jag uppdaterar mera sen. puss
2011-04-09
 19:15:12

nu ska johanna sminka mig...

INNAN

.... vi får se hur "efter" bilden blir.... hmmmmmm ..
bjuder på den här bilden!!!!!!
2011-04-09
 18:09:18

HEMMA!

kom precis hem från up.. igeen! hehe ;$ det började med att jag och micaela kom dit med elli och jessica.. då träffade vi kevin och pontus dära, haha.. efter det så spelade vi fotboll och lyssna på musik och en massa,, ;)
efter ett tag kom jossan och emil och hans kusin, vi spelade ännu mera fotboll ( snart blir man proffs)
under hela tiden hade vi tjatat på att rasmus och martin att dom skulle komma, och då kommer dom när vi behövde gå hem.. typiskt ;/ men vi får träffa dom imorgon ;)
just nu khar jag precis kommit innanför dörren och ikväll sk avi hem till johanna gumman! kommer bli super!!
ska köpa nya pengar till mobilen :) uppdaterar mera hos johnnan :)
det här är jag och johanna! ♥
2011-04-09
 12:45:17

stressssad

nu måste jag snabba mig om jag ska hinna till bussen.. jag ska till ip nu med jessica och elli.
uppdaterar mera sen.
pusssss!
2011-04-09
 12:37:42

music

2011-04-09
 12:34:50

10 saker om mig!

* jag älskar att sjunga
* jag är 1,62
* jag är beroende att min mobil
* jag har spelat handboll
* nu sjunger jag i ett band
* jag skriver egna låtar
* jag har en youtube kanal som jag kommer lägga in mina covers på sen
* jag kommer vara jätte duktig på att uppdatera
* jag älskar mina vänner
* jag har varit i Thailand xd
så där ser jag ut!
puss
2011-04-09
 12:26:37

Tack älskling!

tack för designen världens bästa Amanda!
nu är jag duper taggad, ska verkligen fixa den här bloggen så den blir bra och få många läsare! :)
idag ska jag åka till stuvsta ip och träffa jossan, Elli och Jessica, kommer bli super kul!
snart kommer ett inlägg om  mig. stay tuned :)
2011-04-09
 12:16:26

Klar med headern nu sötnos !

Tja alla sofias läsare!
Nu vill jag bara säga att jag är klar med headern, hoppas du blev nöjd annars kontakta mej!


INNAN
 

EFTER


PUSS / AMANDA HULT!
2011-04-08
 19:45:38

ip

kom precis hem från stuvsta Ip, det började inte så bra.. fick en massa kommentarer av vissa omogna spelare ..
men sen gick jag och micaela till Josse,Elli och jessica (vet inte hur du stavar ditt namn) ;) hehe..
ialla fall, vi spelade lite fotboll,skrattade och snackade! treeevliga tjejer det där alltså!
efter en massa fotboll så stannade ralle, martin och isak kvar en stund efter deras träning, så vi snackade lite och hejohåå :) efter det så gick vi hem en bit med isak .. och sen tog vi bussen hem. nu sitte rjag här med huvudväärk .. :( men kanske träffar elli sen. uppdaterar mera sen!


gammal bild.
2011-04-07
 17:52:39

utgåång

ska snart ut och träffa Elli, hoppas att vi hittar några andra som vill träffa oss i det här vackra, blåsiga väder.
men nu måste jag snabba mig, eller väntar nog vid utsääälje. uppdaterar mer när jag är hemma!
2011-04-02
 18:02:56

Välkommen till min nya blogg!